-
Etusivu
Hallitus ja Yhteystiedot
Liity jäseneksi
Kilpailut ja kilpailuluvat
Toiminta ja tapahtumat
Säännöt
Tietoa seuran jäsenille
Linkit
Liity Jäälin ratsastajien jäseneksi!Jäsenrekisterin tietosuojaseloste (SRL)

Jäälin ratsastajat ry on Suomen Ratsastajainliittoon (SRL) kuuluva vireä ratsastusseura.

Seura on perustettu vuonna 2010, josta alkaen olemme järjestäneet monenlaista mukavaa toimintaa, pääasiassa Jäälintallilaisille. Liity mukaan seuraamme! Alta näet muutamia hyviä syitä liittyä Jäälin Ratsastajiin, erityisesti jos heppaharrastuksesi keskittyy Jäälintallille tai lähitalleille.

 • Toimintamme painottuu Jäälintallille, joten erityisesti Jäälintallilaisille seura tarjoaa mainiot mahdollisuudet osallistua mukaan seuratoimintaan
 • Ratsastusseuramme on aktiivinen ja vireä; järjestämme kilpailuja, merkkisuorituksia, tapahtumia ja kaikkea muuta mukavaa!
 • Liittymällä SRL:n jäseneksi saat liiton edut kuten Hippos -lehden ja Tapiolan tapaturmavakuutuksen
 • SRL:n jäsenenä sinulla on mahdollisuus hankkia kilpailuluvat ja suorittaa hevostaito- ja ratsastusmerkkejä (mm. Jäälintallilla)
 • Jäälin Ratsastajien järjestämiin kilpailuihin osallistuminen on seuran jäsenille edullisempaa.
 • Jäälintallilla järjestetään myös harjoituskilpailuja ja 1-tason ratsastuskilpailuja, joihin osallistuvan tulee olla jonkun SRL:n jäsenseuran jäsen.
 • Jäsenenä saat mahdollisuuden osallistua mukaviin, vain seuramme jäsenillemme avoimiin tapahtumiin. Esimerkiksi keväällä 2012 teimme retken Apassionataan ja vuosittain käymme Kalajoen Venetsialaisissa!
 • Jäsenhintamme ovat hyvin edulliset; Varsinaiset jäsenet maksavat vain SRL:lle menevän hinnan, kannatusjäsenet vain pienemmän seuran hyväksi menevän osuuden.
 • Jäälintalli vaatii ratsastajiltaan tapaturmavakuutuksen, liittymällä SRL:n jäsenseuraan saat kaupan päälle juuri sopivan ratsastajille räätälöidyn tapaturmavakuutuksen!
 • Jäälin Ratsastajat ry:n toiminta on suunnattu pääasiassa Jäälintallilla tavalla tai toisella harrastaville henkilöille. • Täytä ja lähetä lomake ja niin saat jäsenmaksua varten laskun.

  Jos et halua liittyä SRL:n jäseneksi vaan pelkästään Jäälin Ratsastajien kannatusjäseneksi, kirjoita se lisätietoja -kohtaan. Suosittelemme kuitenkin kaikille ratsastusta harrastaville liittymistä SRL:n jäseneksi.

  Etu- ja sukunimesi:
  Henkilötunnuksesi kokonaan:
  Lähiosoite:
  Postinumero:
  Postitoimipaikka:
  Sähköpostiosoitteesi:
  Puhelinnumerosi:
  Alle 18v jäsenen huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite:

  Lisätietoja
  Ilmoita Lisätietoja -kenttään jos perheessäsi on jo jäälin ratsastajien jäsen, ja olet hänen perhejäsen, tai jos olet edellisenä vuonna kuulunut johonkin toiseen SRL:n jäsenseuraan, kirjoita jäsenkortistasi jäsennumerosi (eli sportti-id)). Mikäli kuulut johonkin toiseen SLU:n alaiseen urheiluseuraan niin ilmoita myös siinä tapauksessa sportti-id:si.:

  Whatsapp-ryhmä
  Jos haluat että numerosi/huoltajan numero lisätään Jäälin Ratsastajien Whatsapp -ryhmään, lisää tähän liitettävä(t) numero(t).
   
  Jäsenmaksut (kalenterivuosi):
  Jäsenhakemukset hyväksyy seuran jäsensihteeri. Jäsensihteeri ilmoittaa uuden jäsenen tiedot liittoon. Jäsen saa Suomen Ratsastajainliitolta postitse (ei seuralta) laskun, ja jäsenyys tulee voimaan vasta kun jäsen on maksanut laskunsa. Muistathan, että jäsenyytesi on voimassa maksupäivästä vuoden loppuun saakka.

  Tästä linkistä pääset SRL:n sivuille lukemaan SRL:n jäseneduista